Coach

Coaching & Persoonlijke begeleiding

Naast haar opdrachten als zzp-er is Barbara ook inzetbaar als coach en professional organizer. In 2006 besloot ze om een opleiding te volgen tot coach die ze in datzelfde jaar heeft afgerond. In 2009 volgde ze bij het ICM nog een aanvullende coachingsopleiding “coachen als professie” waarvoor ze in januari 2010 haar diploma behaalde. In 2014 heeft ze de opleiding tot Professional Organizer gevolgd en afgerond.

Verandering begint bij jezelf!

Je wilt graag iets veranderen in je leven maar weet niet zo goed hoe en waar te beginnen. Je huishouden, administratie en tijdsbeteding hebben een opfrisbeurt nodig. Maar het kan zijn omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in jouw werk, aan de slag wilt als ondernemer of beter wilt leren omgaan met ervaringen in jouw privéleven zoals moederschap, relatie- of opvoedproblemen.

Je hebt behoefte aan nieuwe inzichten en inspiratie. Je zoekt iemand met wie je kunt sparren, iemand die jou een spiegel voorhoudt en helpt jouw eigen koers te ontdekken. Zodat je zelf concrete stappen kunt gaan zetten om de gewenste verandering tot stand te brengen. Herken jij jezelf in één van deze situaties? Neem contact op!

Wat biedt Barbara Hensen?

Barbara Hensen is professional organizer & coach. Haar specialisatie is orde scheppen. Dat kan zijn in het organiseren of herinrichten van je huishouden, administratie, werk of tijdsbesteding.

Professional Organizer