Profiel


Over Barbara Hensen
Barbara Hensen (1975) is professional organizer, moeder van 4 kinderen en zelfstandig ondernemer.

Achtergrond en opleiding
Barbara heeft geruime tijd in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies als manager administratie, office manager en beleidsmedewerker. Kijk op LinkedIn voor het volledige profiel.

In 2006 besloot ze om een opleiding te volgen tot coach die ze in datzelfde jaar heeft afgerond. In 2009 volgde ze bij het ICM nog een aanvullende coachingsopleiding “coachen als professie” waarvoor ze in januari 2010 haar diploma behaalde.

In 2014 heeft Barbara de opleiding tot Professional Organizer gevolgd en afgerond.

Drijfveren
Barbara is coach geworden omdat zij graag vrouwen begeleidt in hun persoonlijke groeiproces om zo het beste uit zichzelf en uit hun leven te halen. Ze wil graag vrouwen ondersteunen en inspireren bij het (her) vinden van de juiste balans tussen werk en privé en het (her) ontdekken van hun eigen kwaliteiten en talenten. Zodat ze weer lekker in hun eigen vel zitten en weer plezier beleven aan hun leven.

Daarnaast heeft ze de opleiding tot professional organizer gevolgd en succesvol afgerond.

Een goed georganiseerd huishouden is vaak noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. En andersom werkt het ook: als je lekker in je vel zit is het makkelijker om ook je huis & administratie op orde te houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *